Sivut

torstai 15. lokakuuta 2015

10 hyvää syytä käydä Atlantassa

Viikonloppureissu Atlantaan oli huikea. Viikon varoitusajalla varattiin bussimatkat ja hotelli kohti Georgian osavaltion pääkaupunkia. Megabus (Jenkkien Onnibus) kulkee 9 tunnissa Durhamista Atlantaan (paluumatkalla ilmastointi rikki ja oli kylmä, jäätävän kylmä)
Atlanta ei ollut ikinä mun to do-listalla, mutta olen erittäin onnellinen, että siellä silti kävin. Aliarvostettu kaupunki ainakin Eurooppalaisten keskuudessa.

Kokosin 10 hyvää syytä käydä Atlantassa.

1. The world of Coca-Cola. Liput museoon alle 20 dollaria ja vaikka ei museoista muuten pitäisi, tästä pitää. Coca-cola on merkittävä ilmio maailmanlaajuisesti ja museo oli kiinnostava ja hauska. Saatiin maistella eri colamakuja ympäri maailmaa ja näin media-alan ammattilaisena Coca-Colan mainokset ja videot on aina olleet kiinnostavia. 
3. Täysin ilmainen High Museum of Art. Klassisesta taiteesta moderniin taiteeseen. Metrolla pääsee paikanpäälle helposti.
4. Julkinen liikenne pelaa (tää  on oikeasti mainitsemisen arvoinen asia Amerikan mantereella ollessa). Metron ainoat ikävät puolet: narkkarit oksentelivat, mutta sentään roskikseen ja aivan liian jyrkät ja pitkät liukuportaat. 
5. Maailmanpyora on aina hyvä!
6. CNN toimisto on Atlantassa, ja sinne pääsee vierailemaan.
8. Yoelämä. Voi Atlanta. Suurin osa kantaväestostä on tummaihoisia. Kulttuuri Atlantass oli erilaista. Loydettiin katu, jossa oli paljon klubeja. Meno oli kuin 8 Mile-elokuvasta, hyvällä tavalla. Auton katolla porukka tanssi ja räppäsi. Poliiseja joka paikassa ja porukkaa ehkä vähän liikaakin kaduilla vain tanssimassa (lue hytkymässä hip hop musiikin tahtiin). Kieltämättä vähän pelotti, mutta itse klubeilla oli hauskaa!


9. Halpa majoitus. Ei varsinaisesti liity, koska en muista hotellin nimeä. Kuitenkin, on mahdollista saada 4 hengen huone keskustasta 50 kerroksisesta neljän tähden pilvenpiirtäjästä reilulla 120 dollarilla. Summan kun jakaa neljällä olisi tullut kalliimmaksi asua hostellissa. 
10. City maisemat. Itse en oikeasti tiedä mitään parempaa. Pikku Suomessa kasvaneena suurkaupungit on parasta mitä tiedän ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksesi ovat tervetulleita